+385 (0)91 547 5261 | +385 (0)51 568 746 info@pixel.hr

Društvene mreže

Društvene mreže obilježile su naše doba. Skrenule su komunikacijske procese na nove tračnice, promijenile medijski prostor, proširile javni prostor do svakog pojedinog doma, preobrazile online krajolike, potaknule nove promidžbene paradigme. A proces još debelo traje.

Dakako da ste svjesni važnosti društvenih mreža. Ako ju s vremena na vrijeme i zaboravite, podsjete vas na nju dnevnopolitički procesi čija glavna arena postaju upravo društvene mreže. Na njima se imidži grade i ruše a političke se izjave legitimno prenose u tradicionalnim medijima. Podsjeti vas na tu važnost i marketing: svi smo mi danas kupci točno određenih proizvoda i usluga, a kojih – to o nama najbolje znaju društvene mreže.

Društvene mreže

Društvene mreže obilježile su naše doba. Skrenule su komunikacijske procese na nove tračnice, promijenile medijski prostor, proširile javni prostor do svakog pojedinog doma, preobrazile online krajolike, potaknule nove promidžbene paradigme. A proces još debelo traje.

Dakako da ste svjesni važnosti društvenih mreža. Ako ju s vremena na vrijeme i zaboravite, podsjete vas na nju dnevnopolitički procesi čija glavna arena postaju upravo društvene mreže. . Na njima se imidži grade i ruše a političke se izjave legitimno prenose u tradicionalnim medijima. Podsjeti vas na tu važnost i marketing: svi smo mi danas kupci točno određenih proizvoda i usluga, a kojih – to o nama najbolje znaju društvene mreže.

Vrijeme je da ovo moćno oružje okrenete u vlastitu koristi. Kako? Mi ćemo vas podučiti!

Naš tim posjeduje iskustvo, znanje i fleksibilnost za tu svrhu. Izvještili smo se u stvaranju snažne online prisutnosti naših klijenata te izgradnji održivih socijalnih krugova. Razumijemo da je svaka tvrtka drugačija, da svaka zahtijeva drugačiju strategiju online prezentacije i stvaranja specifičnih veza sa svojim kupcima.

Mi vam možemo pomoći da svoje postojeće i potencijalne kupce definirate i naciljate, usmjerite prema njima odgovarajuću informaciju i maksimizirate vrijednost svoje poruke. U tome vam možemo pomoći zato što konstantno istražujemo posljednje trendove i ugrađujemo ih u svoje marketinške strategije.

Što možemo:

izgraditi vaš identitet na društvenim mrežama

osnažiti i održavati vaš postojeći identitet, poštujući specifičnosti vaše branše, brenda, vaših klijenata

izraditi sadržaje koje možete sami koristiti na društvenim mrežama

poboljšati status na društvenim mrežama

ili ga ispočetka izgraditi

Kako to možemo učiniti:

Izrada strategije social media marketinga

Analiza reputacije brenda

Konzultacije o vašoj postojećoj Facebook fan stranici

Kreiranje novih Facebook stranica

Vođenje Facebook stranica

Kreiranje sadržaja za Facebook stranice (vizualni identitet, tekst, fotografije, video)

Izvještavanje o rezultatima

Komparativne analize s konkurencijom iz sektora

Kreiranje i vođenje kampanja

Demografsko targetiranje

Targetiranje po lokacijama

Targetiranje po interesima

Izrada FB evenata

Upravljanje FB eventima

Kontaktirajte nas

Mi pomažemo da definirate, izgradite i održite interakciju svoje tvrtke s online zajednicom i online kupcima. Nudimo to kroz listu usluga iz koje sami možete odabrati one koje najviše odgovaraju vašim potrebama. Što je najvažnije, ne isporučujemo generički sadržaj – ne, potrudit ćemo se da u svakom pojedinačnom slučaju zajedno s vama razlučimo bitno od nebitnog.

14 + 4 =